Jouw droomappartement is dichterbij dan je denkt!

Appartementen op Aruba

Reset filters
Reset filters

Er zijn helaas geen resultaten beschikbaar

Jouw filters hebben helaas geen resultaten opgeleverd. Ben je opzoek naar iets specifieks? Laat het ons weten!

Een appartement kopen op Aruba. Wat kan je verwachten?

1. Woonwensen formulier

In het woonwensen formulier geef je jouw persoonlijke wensen op. Denk aan het aantal bad- of slaapkamers, een budget en de gewenste datum voor de sleuteloverdracht.

2. Kennismaking

We bespreken je budget en je woonwensen. Er is ruimte voor al je vragen (FAQ). Je ontvangt een basisvoorlichting over onze service bij het vinden van een huis op Aruba.

3. Appartementen-jacht

We gaan binnen ons eigen aanbod voor je op appartementen-jacht, maar daar blijft het niet bij. Dankzij ons netwerk vinden we ook huizen die niet bij ons online staan.

4. Keuring appartement

Koop je via ons een appartement, dan voeren we een zorgvuldige keuring uit op de bouwstaat van het appartement. Daarna laten we het taxeren, zo weet je waar je aan toe bent.

5. Resultaten

Om een goed beeld te vormen bieden wij je doorgaans binnen één week, door middel van fotomateriaal en/of videomateriaal de eerste geschikte huizen aan.

6. Bezichtigen

Als we jouw nieuwe huis op Aruba hebben gevonden, plannen we een rondleiding in. Als je op afstand koopt of huurt, kan dit digitaal of via een bezichtigingsreis.

7. Inzicht in kosten

We stellen een specificatie voor je op van de te verwachten maandelijkse kosten, zodat jouw woonplezier van start zal gaan met een duidelijk kostenoverzicht.

9