Hallo! Ik ben Adriaan.

Wellicht vraag je jezelf af waarbij we je kunnen helpen.

Wonen op Aruba blijft een geweldig avontuur. Of het nu voor zes maanden is, vijf jaar of zelfs voor altijd. We helpen je graag op weg bij deze uitdaging.

6,5 jaar geleden kreeg ik een functie op Aruba. Toen dacht ik bij mezelf 'Oké, ik heb nu een functie op Aruba, maar wat nu?' Ik wist nog maar weinig over het eiland. Welke prijzen kan ik verwachten voor de vaste lasten, maar ook voor de boodschappen? Wil ik een zwembad in de tuin of juist niet? Je verwacht misschien dat dit al ergens geschreven staat, maar niets bleek minder waar. Ik heb inmiddels ervaren dat dit ook anders kan.

Aruba werd voor mij al snel dat perfecte plekje in de Cariben waar je de mooie verhalen over hoort. Een reis die in het teken stond van een nieuwe cultuur, nieuwe (eiland)vrienden, nieuwe ervaringen en een nieuwe werkplek. Ik voelde me snel thuis in de heerlijke warmte, de cultuur en bij de mensen.

Mijn oorsprong als timmerman heeft ervoor gezorgd dat ik al snel door huis zoekenden werd betrokken voor bouwkundig advies bij verbouwingen en de aan- en verkoop van hun huis. Hierdoor kwam ik ook in contact met verschillende makelaars. Veel huis zoekenden weten mij inmiddels te vinden voor advies. Zij schakelen mij bijvoorbeeld in om te beoordelen of hun geplande aankoop een juiste investering is, of wat de te verwachten verbouwingskosten zullen zijn. Dit, samen met mijn eerlijke adviezen, heeft geleid tot een sterke goodwill bij de eilandbewoners. Dit vertaalt zich vandaag de dag erin dat ik weet welk huis er te koop of te huur komt, nog voordat het officieel online staat. Wie goed doet, goed ontmoet.

Ik raakte nieuwsgierig naar de huizenmarkt en ben mij vanaf 2020 gaan verdiepen door het volgen van cursussen en trainingen. In de periode dat ik mijn eerste huis kocht om het als vakantiehuis te verhuren, kende ik niemand bij wie ik terecht kon met al mijn vragen. Ik merkte dat ik iemand miste die doorvroeg naar mijn wensen.

Dit heb ik mogen ervaren bij Divi Divi Houses. Je kan hier terecht met al je vragen. We ondersteunen je graag bij het vinden van jouw perfecte plekje op de Caraïben. 

En dan ben ik Kevin, hallo! 

Nadat ik meerdere plekken in het Caribisch gebied heb bezocht, ben ik verliefd geworden op het eiland Aruba. Het warme zeeklimaat, de cultuur en het lekkere eten zal voorveel mensen bekend zijn, maar wist je dat de bevolking bovendien ook erg zuinig is op hun eiland? Zo vind je bijvoorbeeld nauwelijks zwerfafval en is de sfeer erg gemoedelijk tussen alle open en bijzonder vriendelijke mensen.

Werken in de zorg voor mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking was de start van mijn loopbaan. Ik hielp mensen om een zo goed en fijn mogelijk leven te leiden, zoals zij dat zelf het allerliefst wensen. Hierbij heb je te maken met verschillende emoties en behoeften van zowel de cliënt als zijn/haar omgeving. Het is de kunst om de oplossingen te vinden die hierop het beste aansluiten. Je luistert, observeert en hoort zo ook de dingen die niet worden gezegd. Dit stelt je als zorgprofessional in staat om aan te sluiten op de beleefwereld van je cliënt. Je vormt als het ware hun ondertiteling van de wereld.

Als recruiter vond ik mijn passie in het maken van de juiste match tussen medewerkers en zorginstellingen. Doordat ik gemakkelijk contact leg en mensen weet te enthousiasmeren, kennen mensen mij als een echte verbinder. In korte tijd weet ik de juiste snaren te raken en de beste deals op tafel te krijgen.  

Deze vaardigheden hebben mij gevormd tot een sterke bemiddelaar en onderhandelaar. Mijn transparante benadering schept een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Het enige wat nog ontbrak, was de theoretische en praktische onderbouwing van het makelaarsvak. Door mezelf hierin te bekwamen, ontwikkelde ik het totaalpakket aan tools wat nodig is om het avontuur als makelaar aan te gaan.  

Wanneer je voor de keuze staat om een huis te kopen op Aruba, kan je de juiste begeleiding goed gebruiken. Ik heb van dichtbij mogen ervaren wat het met mensen doet als ze hun diepste woonwensen vertaald zien in realiteit. We hebben iets moois gedaan als je de vertaling kunt maken van het hele emotionele proces tot aan de realisatie van het huis. Met als resultaat: mensen die je in hun leven verwelkomen en écht blij zijn dat je een steentje hebt bijgedragen aan hun toekomst.