Zorgeloos, professioneel en alles geregeld. 

Huis aanbiedenHuis aanbieden

Huis verkopen op Aruba

Ontspannen je huis verkopen op Aruba doe je bij ons. Met een contract vóór de verkoop, heb je de zekerheid en transparantie die je zoekt bij een makelaar op Aruba. 

De beste prijs voor je huis

Een belangrijk onderdeel van het verkoopproces is de juiste prijs bepalen voor jouw huis. De prijs van een koophuis op Aruba is onder andere afhankelijk van de ligging, de grootte van het gebouw, het omliggende perceel en de staat van het onderhoud. We weten waar potentiële kopers naar kijken, waardoor we tijdens het verkoopproces kunnen inspelen op hun behoeften. 

Transparant taxatierapport

Aan de verkoopdocumenten voegen wij een taxatierapport en een bouwkundig rapport toe. De taxatie wordt uitgevoerd door een erkende taxateur. De bouwkundige keuring is gericht op de algehele staat van het huis, waarbij er wordt gecontroleerd op o.a. de algehele bouwstructuur, staat van de kozijnen, van het dak en de werking van de airco’s. Dit rapport voegen we samen met het rapport van de erkende taxateur toe aan de documentatie bij het huis. De gegevens uit beide rapporten geven de potentiële koper een goed beeld van de huidige staat van het huis. Dit bespoedigt de verkoop van het huis.

Wij brengen jouw huis haarfijn in beeld

Om een duidelijk beeld te schetsen van het huis, volgt er een professionele fotoreportage. Alle ruimtes worden op foto en videomateriaal vastgelegd. Het huis wordt met een nauwkeurige omschrijving en fotoreportage weergegeven binnen ons eigen huizenaanbod. Potentiële kopers kunnen hier het gehele huis op afstand bekijken. Geïnteresseerden kunnen een persoonlijke bezichtiging inplannen met één van onze  Divi Agents. Het kopen van een huis op afstand op Aruba is door de mogelijkheid van een virtuele bezichtiging of bezichtigingsreis geen uitdaging.

Volledig persoonlijk begeleid

Tijdens het gehele proces staan we voor je klaar. Nadat de koop is afgerond en al onze verplichtingen zijn voldaan, ronden we het gehele traject af. Het kan voorkomen dat je na onze goede zorgen nog behoefte hebt aan contact. Nadat de sleuteloverdracht is gedaan, maken we ook nog graag tijd voor je vrij dus benader ons gerust. 

Dit alles doen wij tegen een commissie van slechts 5% (exclusief BBO) over de totale verkoopprijs van het huis. 

Geen verrassingen achteraf? Laat het van A tot Z door ons regelen.

Huis verkopen op Aruba, wat kan je verwachten?

1. Aanbod formulier

In het aanbod formulier geef je de statistieken van jouw huis op. Denk bijvoorbeeld aan het aantal bad- of slaapkamers, een beschrijving en enkele foto’s van het huis.

1. Woonwensen formulier

In het woonwensen formulier geef je jouw persoonlijke wensen op. Denk aan het aantal bad- of slaapkamers, een budget en de gewenste datum voor de sleuteloverdracht.

2. Kennismaking

We bespreken de statistieken van het huis en je service wensen. Er is ruimte voor al je vragen (FAQ). Je ontvangt een basis voorlichting over onze makelaarsservice op Aruba.

2. Kennismaking

We bespreken je budget en je woonwensen. Er is ruimte voor al je vragen (FAQ). Je ontvangt een basisvoorlichting over onze service bij het vinden van een huis op Aruba.

3. Appartementen-jacht

We gaan binnen ons eigen aanbod voor je op appartementen-jacht, maar daar blijft het niet bij. Dankzij ons netwerk vinden we ook huizen die niet bij ons online staan.

3. Serviceovereenkomst

Voordat we aan de slag gaan, leggen we alle wensen en wederzijdse verwachtingen vast in een serviceovereenkomst. Dit vormt de basis van onze samenwerking.

4. Keuring appartement

Koop je via ons een appartement, dan voeren we een zorgvuldige keuring uit op de bouwstaat van het appartement. Daarna laten we het taxeren, zo weet je waar je aan toe bent.

4. Keuring van het huis

Verkoop je via ons een huis, dan voeren we een zorgvuldige keuring uit op de bouwstaat van het huis. Daarna laten we het huis taxeren, zo weet de koper waar hij/zij aan toe is.

5. Fotoreportage

Potentiële kopers willen graag zien hoe het huis er uit ziet. Wij verzorgen een goede foto -en/of videoreportage met een fotograaf, ter ondersteuning van de campagnes.

5. Resultaten

Om een goed beeld te vormen bieden wij je doorgaans binnen één week, door middel van fotomateriaal en/of videomateriaal de eerste geschikte huizen aan.

6. Bezichtigen

Als we jouw nieuwe huis op Aruba hebben gevonden, plannen we een rondleiding in. Als je op afstand koopt of huurt, kan dit digitaal of via een bezichtigingsreis.

6. Verkoopcampagnes

We voegen de verzamelde informatie samen tot advertenties. Met behulp van treffende verkoopcampagnes brengen we jouw huis onder de aandacht.

7. Bezichtiging

Zodra we geïnteresseerden hebben gevonden, plannen we een rondleiding in. Bij kopers/huurders op afstand kan dit digitaal of er wordt een bezichtingsreis gepland.7. Inzicht in kosten

We stellen een specificatie voor je op van de te verwachten maandelijkse kosten, zodat jouw woonplezier van start zal gaan met een duidelijk kostenoverzicht.

8. Nazorg

Gefeliciteerd! Je hebt jouw koper of huurder gevonden! We ondersteunen je tot en met de sleuteloverdracht, maar ook daarna kan je bij ons terecht met vragen.

9

Verkoop je huis op Aruba

Vul het onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op.

Deel een link met foto's.

Hartelijk dank voor het invullen. Wij komen er spoedig bij je op terug.
Oops! Something went wrong.

Verkoop je huis op Aruba

Deel een link met foto's

Hartelijk dank voor het invullen. Wij komen er spoedig bij je op terug.
Oops! Something went wrong.