Aan het oriënteren voor een plaatsing op Aruba?

We bieden een uitgebreide expatservice aan op Aruba. Dankzij ons netwerk van huiseigenaren en huis zoekenden zijn wij vaak als één van de eersten op de hoogte van nieuwe huizen. Dit stelt ons in staat om passende expathuizen aan te bieden zonder wachtlijsten. 

Onze service

Op onze website vind je een duidelijk overzicht van onze werkwijze. Ook vind je antwoord op veel gestelde vragen (FAQ). We brengen je wensen in kaart en bespreken graag welke mogelijkheden we hierin kunnen bieden. Zo komt alles ter sprake en is er ruimte om alles wat je wil weten, rechtstreeks aan ons te vragen. Waar we nog niet direct antwoord op kunnen geven, zoeken we voor je uit. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je aanhang.

Heb je een huis op het oog die nog niet voldoet aan de voorwaarden van jouw werkgever? Dat is geen enkel probleem! Wij kunnen ervoor zorgen dat het huis aan de gestelde voorwaarden voldoet. 

Mooi meegenomen! We kunnen voorzien in het verblijf in een vakantiehuis tot de overdracht is afgerond.

Wat kan je verwachten?

1. Woonwensen formulier

In het woonwensen formulier geef je jouw persoonlijke wensen op. Denk aan het aantal bad- of slaapkamers, een budget en de gewenste datum voor de sleuteloverdracht.

2. Kennismaking

We bespreken je budget en je woonwensen. Er is ruimte voor al je vragen (FAQ). Je ontvangt een basisvoorlichting over onze service bij het vinden van een huis op Aruba.

3. Huizenjacht

We gaan binnen ons eigen huizen aanbod voor je op huizenjacht, maar daar blijft het niet bij. Dankzij ons netwerk vinden we ook huizen die niet bij ons online staan.

4. Keuring huurhuis

Naast een zorgvuldige keuring op de bouwstaat van het huis, controleren we of de huurprijs in een realistische verhouding staat tot de kwaliteit van het huis.

5. Resultaten

Om een goed beeld te vormen bieden wij je doorgaans binnen één week, door middel van fotomateriaal en/of videomateriaal de eerste geschikte huizen aan.

6. Bezichtigen

Als we jouw nieuwe huis op Aruba hebben gevonden, plannen we een rondleiding in. Als je op afstand koopt of huurt, kan dit digitaal of via een bezichtigingsreis.

7. Inzicht in kosten

We stellen een specificatie voor je op van de te verwachten maandelijkse kosten, zodat jouw woonplezier van start zal gaan met een duidelijk kostenoverzicht.

8. Acceptatie

Gefeliciteerd! Je hebt jouw nieuwe huis op Aruba gevonden. We ondersteunen je tot en met de sleuteloverdracht, maar ook daarna kan je bij ons terecht met vragen.

9

Vraag hier je huurhuis aan 

Vul het onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op.

Hartelijk dank voor het invullen. Wij komen er spoedig bij je op terug.
Oops! Er ging iets mis, probeer het nog eens! Of stuur een mailtje via ons contactformulier

Vraag hier je huurhuis aan 

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op.

Hartelijk dank voor het invullen. Wij komen er spoedig bij je op terug.
Oops! Er ging iets mis, probeer het nog eens! Of stuur een mailtje via ons contactformulier