Jouw droomhuis is dichterbij dan je denkt!

Lange termijn huurhuizen op Aruba

Een gevarieerd aanbod aan huurhuizen op Aruba voor de lange termijn vind je bij ons. Staat hetgeen wat je zoekt hier niet tussen?  We bemiddelen ook in een groot aanbod huizen nog vóórdat ze officieel in de verhuur gaan.

Reset filters
No active listings at this moment. Do you want to stay up-to-date for new listings? 
Please fill in the form below to get notified!

Een huis huren op Aruba. Wat kan je verwachten?

1. Woonwensen formulier

In het woonwensen formulier geef je jouw persoonlijke wensen op. Denk aan het aantal bad- of slaapkamers, een budget en de gewenste datum voor de sleuteloverdracht.

2. Kennismaking

We bespreken je budget en je woonwensen. Er is ruimte voor al je vragen (FAQ). Je ontvangt een basisvoorlichting over onze service bij het vinden van een huis op Aruba.

3. Huizenjacht

We gaan binnen ons eigen huizen aanbod voor je op huizenjacht, maar daar blijft het niet bij. Dankzij ons netwerk vinden we ook huizen die niet bij ons online staan.

4. Keuring huurhuis

Naast een zorgvuldige keuring op de bouwstaat van het huis, controleren we of de huurprijs in een realistische verhouding staat tot de kwaliteit van het huis.

5. Resultaten

Om een goed beeld te vormen bieden wij je doorgaans binnen één week, door middel van fotomateriaal en/of videomateriaal de eerste geschikte huizen aan.

6. Bezichtigen

Als we jouw nieuwe huis op Aruba hebben gevonden, plannen we een rondleiding in. Als je op afstand koopt of huurt, kan dit digitaal of via een bezichtigingsreis.

7. Inzicht in kosten

We stellen een specificatie voor je op van de te verwachten maandelijkse kosten, zodat jouw woonplezier van start zal gaan met een duidelijk kostenoverzicht.

8. Acceptatie

Gefeliciteerd! Je hebt jouw nieuwe huis op Aruba gevonden. We ondersteunen je tot en met de sleuteloverdracht, maar ook daarna kan je bij ons terecht met vragen.

9